Izbrane novogradnje

Si želite novega stanovanja v večstanovanjski vili?

Ste človek narave, ki mora imeti v bližini vso infrastrukturo? Torej, so nova stanovanja v Mengšu zgrajena prav za vas.

V Mengšu, komaj 10 km oddaljeno iz Ljubljane, se nahajajo nova stanovanja na ključ. V okolici se nahaja šola, trgovina, športni park, kulturni dom, banka, pošta in še mnogo več. Mengeš spada med eno izmed atraktivnejših področij za nakup nepremičnine, saj se nahaja v bližini Ljubljane, Kamniških Alp, letališča Brnik in središča slovenskih avtocest oziroma odcepa na ljubljansko obvoznico.

V Vili je 9 stanovanj in sicer nova dvosobna in trisobna stanovanja v izmeri od 55,16 m2 do 89,15 m2. Vsako stanovanje ima vzidan balkon oziroma pokrito teraso ter zajema bivalni prostor, kuhinjo, kopalnico, shrambo in sobe. Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirni mesti in shramba v kleti. Vpis v Zemljiško knjigo je urejen!

 

 

Več informacij:

Renata Korošin: 051/313-903, 01/56-30-52

Kupimo nepremičnine

Za znane stranke iščemo več nepremičnin v Ljubljani in bližnji okolici

Zaradi velikega povpraševanja po novogradnjah na področju Ljubljane iščemo za znane kupce nove oziroma novejše nepremičnine. Tip nepremičnine hiša oziroma stanovanje, v Ljubljani oziroma bližnji okolici.

Več informacij na:

http://www.mreza.com/Prodam-Kupim.html

Smučarska sezona je pred vrati!

Z njo pa tudi zadnji čas za nakup apartmaja v Kranjski gori, v kolikor želite zimsko sezono uživati že »na svojem«.

V Kranjski gori vam nudimo več različnih apartmajev, od garsonjer pa vse do večsobnih stanovanj.

Apartmajski hotel pod smučiščem
V Apartmajskem hotelu se nahaja 43 apartmajev različnih velikosti, ki merijo med 30m2 in 100m2. Nahajajo se tik pod smučiščem.

Za več slik kliknite na spodnjo sliko!

 

Apartma v centru Kranjske gore

Če pa si želite apartma v manjšem objektu v Centru Kranjske gore, pa vam lahko ponudimo apartma letnik 2003, v velikosti 40,98m2. Apartmaju pripada balkon in parkirišče. Več o tem apartmaju si lahko pogledate na:



 

Bi si radi sami zgradili svojo sanjsko hišo?

Se zavedate stroškov in težav pri pridobivanju gradne dokumentacije?

Pridobitev dokumentacije, ki je potrebna, da lahko pričnete z gradnjo svoje hiše na zazidljivi parceli je dolgotrajen in stroškovno neugoden postopek. Poleg tega je potrebno urediti komunalno infrastruktura, kar zopet zahteva precej časa in denarja. Na koncu hitro ugotovimo, da je sama izgradnja hiše, še najlažji del celotne zgodbe. Idealno je torej, če kupite parcelo, kjer je vse že urejeno in ima poleg tega še gradbeno dovoljenje in projekt za izgradnjo hiše. Če vam je celotna ponudba všeč, ste praktično že na pol poti do vselitve. Ravno takšno ponudbo pa vam tukaj predstavljamo!



Naprodaj je več gradbenih parcel, ki so komunalno popolnoma opremljene in za vsako posebej je že pridobljeno GRADBENO DOVOLJENJE in vsa potrebna soglasja! Prav tako je izdelan PROJEKT za enostanovanjsko hišo na vsaki parceli. Po nakupu teh parcel, lahko dejansko začnete z gradnjo. Splošno znano dejstvo je, da je po nakupu zazidljive parcele potrebno vložiti še precej časa in denarja. Pri teh parcelah pa je vse to že urejeno!

KOMUNALNA UREDITEV: nova asfaltirana cesta do parcele, vodovod, meteorna in fekalna kanalizacija, elektrika z električno omarico in števcem ter cevi za telefon na parceli, čistilna naprava…naprej bo pa šlo…kakšne parcele (linki) nekaj slik pripopaj (obvezno) ipd.

Več informacij na:



Sanjate o življenju v leseni hiši, ki so značilne za skandinavske dežele?

V okolici Škofljice se gradi 16 enodružinskih hiš po sistemu RIKO


V mirnem naselju Smrjene nad Škofljico se je v mesecu novembru 2006 začela gradnja naselja 16-ih individualnih enodružinskih hiš.

Hiše so zasnovane po sistemu RIKO, to pomeni popolnoma lesena hiša, z zelo velikim energetskim izkoristkom, kar prinaša majhne stroške ogrevanja. "Riko" hiše so narejene iz masivnega lepljenega, tehnično smrekovega lesa.

So enotnega videza tlorisnih oblik v obliki črke L, T in Z, z izkoriščenim pritličjem in nadstropjem z možnostjo naknadne izdelave prostorov v mansardi.
Zasnovane so na individualnem principu, kar pomeni, da je možno izbrati želeno velikost stanovanjske površine med 82-165m2 glede na izbrano velikost in lokacijo parcele. Pripadajoče parcele pa se gibljejo med 320m2 - 544m2.


Naprodaj samo še dve enoti. Pohitite!

V Spodnjih Pirničah pod Šmarno Goro na odlični lokaciji za vse ljubitelje raznovrstnih športov, tudi golfa, saj se v bližini že gradi novo golf igrišče, sta naprodaj samo še dve stanovanjski enoti v v velikosti 173m2 s parcelama 165 in 179 m2, zgrajeni l. 2007 do III. pod.gr.faze in ima tri etaže: klet, pritličje in mansardo. Stanovanjski enoti sta estetsko izdelani in delno obdani z macesnovim lesom.



Želite živeti v okolju obdanim z naravo in biti še vedno v stiku s prestolnico?

Za vas sta zgrajena dvostanovanjska objekta v Preserjih.

V mirnem naselje s čudovitim razgledom na jezero Ponikve ob vznožju Krima in Rakitne imate možnost aktivnega preživljanja prostega časa v naravi z urejeno okolico in bližino pomembnejše infrastrukture. Vse to vam nudi naselje Preserje in na novo zgrajeni dvostanovanjski enoti.

Dvostanovanjski objekt je zgrajen do III.pdf, možna pa je tudi finalizacija po vaših željah.

 


 

Zazidiljivo zemljišče v Radomljah z asfaltiranim dostopom in vsemi priključki

Naselje Radomlje nam predstavlja naravno okolje, kjer lahko vidimo spoštljiv odnos do živalskega in rastlinskega sveta. Prijetnost in lahkotnost bivanja je čutiti v ljudeh in naravi.

Želite postati del te okolice? V novem naselju Radomlje (Škrjančevo) prodamo zazidljivo parcelo v velikosti 932m2.

 

Kontakt: Marta Novak, e-mail: info@mreza.com, tel: 01 560 30 50, 031350 952

Več o projektu na www.novogradnja.net

V Notranjih Goricah se gradi enodružinska hiša

Na prodaj 2 enoti – POHITITE !!

Podjetje Gradimin d.o.o. za vas gradi dve enostanovanjski hiši, ki bosta zgrajeni do III. podaljšane gradbene faze, predvidoma poleti 2008. Obsegata 150m2 bruto bivalne površine in sta zgrajeni na 339m2 in 349m2 zemljišča.

Stanovanjski hiši ležita na mirni lokaciji, obdani z naravo, zato sta še posebej namenjeni tistim, ki se radi rekreirajo v naravi.
V bližini se nahaja podružnična osnovna šola Notranje Gorice, trgovina, avtobusno postajališče in ostala potrebna infrastruktura. Obvoznica je oddaljena slabih 10 minut z avtom.

Se ne morete odločiti ali bi kupili hišo ali stanovanje?

V okolici Domžal vas v treh etažah (P+1+M) čaka 9 stanovanjskih enot izdelanih na ključ!

kontakt:  e-mail: info@mreza.com, Tel.: 01 560 30 50, 041 669 086

Za več informacij o stanovanju kliknite tukaj.

Iščete stanovanje v mirnem naselju samostojnih hiš?

V samem naselju v okolici Domžal (Preserje pri Radomljah) se gradi večstanovanjski objekt v katerem sta na voljo še 2,5 in 3,5 sobni stanovanji, ki bosta izdelani na ključ.

V središču naselja Preserje pri Radomljah, ki je od centra Domžal oddaljen približno 4 km se gradi večstanovanjski objekt s petimi stanovanji. V neposredni bližini se nahaja vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusna in železniška postaja, do priključka na avtocesto pa ste oddaljeni približno 3-4 kilometre.

Torej, če si želite oddahniti od vsakdanjega vrveža in kljub vsemu uživati vso infrastrukturo, zgrabite priložnost in rezervirajte eno od sledečih stanovanj: 1,5 in 2,5 in 3,5 sobno stanovanje, ki bodo izdelana na ključ.

K 2,5 sobnemu stanovanju pripada atrij, 3,5 in 1,5 sobnemu stanovanju pa terasa. Vsa tri stanovanja imajo shrambo in dva lastniška parkirna mesta poleg dodatnih dveh za morebitne obiskovalce. Objekt bo obdajala urejena okolica s predvidenim otroškim igriščem v velikosti 40 m2 ter delno tlakovanim oziroma asfaltiranim dostopom.

Vaše rezervacije sprejemamo na telefon: 01 560 30 50 ali email: info@mreza.com ; Kontakt: Sušnik Katja

 

 

 

Ugodno in izredno funkcionalno 3,5 sobno stanovanje, Lj.-Bežigrad

Lj.-Bežigrad, 3,5 sobno, delno obnovljeno, 62,5m2 (z balkonom 1,55m2 + klet 5,8m2), 3nad./4, lepa južna lega, ktv, telefon, toplovod, manjši blok, ki ga je leta 1963 zgradil arhitekt Ravnikar, z izredno funkcionalno zasnovo, svetlo s štirimi sobami. Zemljiško knjižno urejeno. Kvalitetna opečnata gradnja.

Cena: 159.000,00 €

Kontakt:  Žiga Žižak, tel: 051/843-649, e-mail: info@mreza.com, naslov: Cesta 24. Junija 23, Ljubljana-Črnuče.

 

Bi radi resnično uživali življenje?

Kupite si nekaj zase! Stanovanje v Vili Carmen na Rudniku.

Si predstavljate, da pridete po napornem dnevu domov, se zleknete v svoj naslanjač, vaš pogled pa si odpočije na lepem razgledu iz dnevne sobe?
Ponujamo vam lepo in prostorno stanovanje v novo zgrajeni Vili Carmen, penthouse, s panoramskim razgledom in svetlo notranjostjo. Namenjeno je vsem, ki znajo uživati življenje, saj je poleg velikih in sončnih notranjih površin na strehi še velika terasa, ki si jo lahko uredite z zelenjem ali pa ji priložite ležalnik in se prepustite sončnim žarkom kar doma!Stanovanje meri 141m2 in se razprostira čez celotno nadstropje večstanovanjske vile, pripadata pa mu še 2 parkirni mesti pod streho.

Slike in podrobnosti si lahko ogledate na tej povezavi:
http://novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Vila_Carmen.n456/

Za dodatne informacije smo vam na voljo v naših poslovnih prostorih: Cesta 24. Junija 23, Ljubljana, Žiga Žigon, tel: 01/560 30 56, 031/680-088, ziga@mreza.com
 

Ko vas poboža sončni zahod…

..začnete pravljico v svojem domu.

Iz naporne in dolge službe, ljubljanskega prometa in skrbi, se pripeljete domov. Avto parkirate na svoje parkirno mesto in izstopite.
Iz avta vzamete stvari, se odpravite proti stanovanju. Medtem ko hodite, že tako s polnimi rokami krame, ki ste jo vzeli iz avta, vam nekako uspe iz žepa potegniti šop ključev in…uf dosežek- že z eno roko najdete pravega…
Odklenete stanovanje in…takrat je spet cel svet drugačen.
Z očmi objamete svoj dom, svoje toplo zavetje, iz rok spustite vsa bremena, že med hojo zbrcate čevlje iz nog in na stežaj odprete vrata na teraso. Kot da bi na to že cel dan čakali! Skozi prostor zaveje svež zrak, ki že diši po poletju, preplavi vas občutek sreče, ker ste ujeli še zadnje sončne žarke ter jih spustili v notranjost, da božajo vaše stanovanje. Nalijete si kozarec rdečega vina, se usedete na teraso z bosimi nogami na ograji in občutite….da ste doma!

Slike in podrobnosti si lahko ogledate na tej povezavi:
http://novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Lj-Menges.n346/


Za dodatne informacije smo vam na voljo v naših poslovnih prostorih: Cesta 24. Junija 23, Ljubljana, Enver Omerović, e-mail: enver@mreza.com, Tel.: 01 560 30 50, 051 683 919, Korošin Renata, e-mail: renata.korosin@mreza.com, Tel.: 01 560 30 52, 051 313 903
 

Iščete stanovanje v objemu narave?

Nov poslovno-stanovanjski objekt

Senožeti, kraj, ki se nahaja v mirni okolici blizu Dola pri Ljubljani, je kot nalašč za mirno življenje brez mestnega trušča. Sedem stanovanj se bo nahajalo v dveh etažah in sicer pet enot v 1. nadstropju in dve enoti v mansardi. Vsakemu stanovanju pripada 1 ali 2 parkirni mesti in shramba.
V neposredni bližini se nahaja osnovna šola in igrišče, bencinska črpalka, poskrbljeno je tudi za avtobusno povezavo, saj je v bližini tudi postaja.
Stanovanja bodo vseljiva predvidoma konec leta 2008!

Slike in podrobnosti si lahko ogledate na povezavi:
http://novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Senozeti.n567/

Za dodatne informacije smo vam na voljo v naših poslovnih prostorih: Cesta 24. Junija 23, Ljubljana, Renata Korošin , tel: 01/560 30 52, GSM: 051/313-903, renata.korosin@mreza.com

 

Čudovita nova stanovanja na Gorenjskem

Kakšen tip človeka ste?

1. Samotar
Raje imate samoto in mir, se držite bolj zase in ko je čas za sprostitev, si ne želite biti v središču pozornosti, ampak sami ali s svojo ožjo družino. Radi občudujete naravo in poslušate gosto tišino, vohate čist gorski zrak in pod prsti tipate les in kamen. Obožujete naravo, njene zvoke in vonje, z njo živite in komunicirate.
Če se strinjate z vsemi stavki in so vam po duši blizu, potem je Gozd Martuljek pravi za vas.

2. Energijec
Ste živahni in polni energije, nič vam ne pride do živega. Svojo okolico bogatite s svojim neusahljivim virom energije, zato se tudi radi družite z ljudmi, ki vam jo dajejo. Življenje zajemate z veliko žlico in ne izpustite trenutka za užitek in zabavo. Privoščite si wellness ali casino, sprehod ali adrenalinske športe in nič ne ostane skrito pred vami.
Se s tem strinjate? Potem ste človek Kranjske Gore.
 

Pričeli smo s prodajo stanovanj v Ivančni Gorici

Naselje Studenec v Ivančni Gorici

V zaključni fazi je gradnja dveh večstanovanjskih objektov Studenec S1 in S2, kjer je skupno na voljo 30 novih stanovanj. V obeh objektih so na voljo različna stanovanja, od garsonjere pa do 4–sobnega stanovanja v velikost od 29,77m2 do 73,07m2, pritlično stanovanje 3 v objektu S1 pa je prirejeno tudi za invalide. Vsako stanovanje ima klimatsko napravo, samostojno etažno toplotno postajo in plinsko napeljavo v kuhinji. Sedmim pritličnim stanovanjem pripada intimen tlakovan atrij, stanovanja v prvem in drugem nadstropju pa imajo uporabne balkone ali lože. Med objektoma je predvideno otroško igrišče z igrali ter zelenica, tako da bo bivanje primerno tudi za mlade družine z otroki.
V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura, vključno s šolskim centrom, bankami, trgovinami, železniška in avtobusna postaja.
 

Slike in podrobnosti si lahko ogledate na povezavi:
www.stanovanja-ivancnagorica.com

Za dodatne informacije smo vam na voljo v naših poslovnih prostorih: Cesta 24. Junija 23, Ljubljana, Renata Korošin , tel: 01/560 30 52, GSM: 051/313-903, renata.korosin@mreza.com
 

Vila bloki v Brezovici

Pričela se je gradnja treh objektov vila blokov s po tremi stanovanjskimi enotami. Vila bloki bodo ob glavni - Tržaški cesti v Brezovici. Na voljo bodo 3-sobna, 3,5-sobna ter 4-sobna stanovanja, v velikosti od. cca. 85 m2 do 100 m2.

Enote bodo imele večji atrij ali teraso, mansardna stanovanja pa bodo imela na strehi objekta veliko teraso z možnostjo priključka jacuzzija ali letne kuhinje.

Predvideni stanovanjski objekti so orientirani S-J. Za vsako stanovanjsko enoto bodo v kletni etaži dva parkirna mesta.

Podrobnosti si lahko ogledate na na povezavi:
http://www.novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Lj-Brezovica.n722/


Pričeli smo z zbiranjem rezervacij, za dodatne informacije smo vam na voljo na tel: 01/560 30 52, GSM: 051/313-903, email: renata.korosin@mreza.com, Renata Korošin

 

Zaključevanje gradnje stanovanj v Ivančni Gorici

Gradnja novih, zelo kvalitetnih stanovanj v Naselju Studenec 1 in 2 se približuje koncu. V stanovanjih se dokončujejo kopalnice ter polaga parket, ureja se tudi okolica objekta z otroškim igriščem.

Stanovanja si je možno že ogledati zato ste vabljeni na ogled!

Slike poteka gradnje so na ogled na http://www.stanovanja-ivancnagorica.com/sl/Potek_gradnje/
 

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel: 01/560 30 52, GSM: 051/313-903, email: renata.korosin@mreza.com, Renata Korošin

NOVA CENA GARSONJER V LJUBLJANI!

Pohitite, število je omejeno!

Zgrabite priložnost za novo investicijo po NEVERJETNO UGODNI CENI v Ljubljani!! Izbirate namreč lahko med garsonjerami velikosti od 30-40m2, ki jih dobite že samo za 2.663 €/m2!!

Pohitite, morda boste ravno vi lahko prvi izbrali garsonjero z atrijem!!!


Za več informacij kliknite na povezavo:
http://www.mreza.com/Nepremicnine/prodaja.k1/stanovanje.v1/garsonjera.t2/Slovenija.d194/Ljubljana.r1/Moste.p4/oglas2882112.html

Ali pokličite na telefon: 041/385-311, Žiga
 

GRATIS KUHINJA za kupce stanovanj v Ivančni Gorici !!!

Izjemna priloznost v Ivancni Gorici do 15.12.2008 !

Če želite bivati stran od mestnega vrveža in prestolnice, je pravi čas za vas.

Za Vas smo pripravili ugodno ponudbo stanovanj v Ivančni Gorici :

- garsonjera z oznako S1 – 6 z PM, za 85.630,00 € + DDV 

- 2 sobno stanovanje z atrijem oznake S2 - 3 z PM, za 92.600,00 € + DDV. 

Posebna ugodnost do 25.12.2008 za kupce, ki bodo sklenili kupoprodajno pogodbo : GRATIS KUHINJA !!

PO DOGOVORU VAM LAHKO V RAČUN VZAMEMO VAŠO NEPREMIČNINO!!!

Več informacij dobite na spletni strani: http://www.stanovanja-ivancnagorica.com
Za dodatne informacije smo vam na voljo v naših poslovnih prostorih: Cesta 24. Junija 23, Ljubljana, Renata Korošin , tel: 01/560 30 52, GSM: 051/313-903, renata.korosin@mreza.com
 

CENA STANOVANJ V VILI ČRNUČE ŽE OD 2190€/M2 !!!

Izjemna priložnost !! Cena stanovanj že od 2190€/m2 !!


Na voljo le še 4 enote stanovanj v vili Črnuče velikosti od 78m2 do 118m2 !
Stanovanju pripadata 2 parkirna mesta v garaži in shramba. V radiju 300m vsa infrastruktura !

Več informacij na spletni strani:
http://www.novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Vila_blok_Crnuce-od_2.190m2.n699/

Za dodatne informacije smo vam na voljo v naših poslovnih prostorih: Cesta 24. Junija 23, Ljubljana, Renata Korošin , tel: 01/560 30 52, GSM: 051/313-903, renata.korosin@mreza.com
 

GRATIS KUHINJA do 31.3.2009 !!!

Na lepi in sončni lokaciji, v že vseljivem naselju Studenec samo za Vas pripravili ugodno ponudbo dveh dvosobnih stanovanj :


- garsonjera s parkirnim mestom, oznaka S1/6, cena: 85.000,00 € (redna cena: 98.200 €)
- 2 sobno stanovanje s parkirnim mestom, oznaka S1/15, cena: 99.900,00 € (redna cena: 113.350,00€)
- 2 sobno stanovanje z atrijem in parkirnim mestom, oznaka S2/2, cena: 108.500,00 € (redna cena: 121.800,00€)
- 3 sobno stanovanje s parkirnim mestom, oznaka S1/1, cena: 139.900 € (redna cena: 154.900€)

Ne zamudite priložnosti in pokličite še danes!!!

Še dodatna ugodnost za kupce stanovanj v marcu: GRATIS KUHINJA !!!(ne velja za akcijska stanovanja)
 


Vsa stanovanja so zelo kakovostna, svetla in klimatizirana.
Med objektoma se nahaja tlakovano otroško igrišče z igrali in klopmi ter zelenica, tako da je bivanje v novem naselju primerno tudi za mlade družine z otroci.


Več informacij dobite na spletni strani: http://www.stanovanja-ivancnagorica.com
Za dodatne informacije smo vam na voljo v naših poslovnih prostorih: Cesta 24. Junija 23, Ljubljana, Renata Korošin , tel: 01/560 30 52, GSM: 051/313-903, renata.korosin@mreza.com
 

Ne zamudite ugodne cene!!

Kje ste že slišali ponudbo 72m2 za samo 169.000€? Ali pa, da se v tej ceni skriva 3-sobno stanovanje z atrijem v velikosti 90m2? In to sredi Ljubljane?!

Sveža ponudba stanovanja za Bežigradom je več kot ugodna, zato vam toplo (in predvsem čim prej) priporočamo ogled!

Več informacij najdete na:

http://www.mreza.com/Nepremicnine/prodaja.k1/stanovanje.v1/trisobno.t7/Slovenija.d194/Ljubljana.r1/Bezigrad.p2/oglas2899353.html

Žiga Žižak, 031/385-311 ali pišite na naslov: ziga@mreza.com
 

Odlicna ponudba 7 stanovanj v Ivancni gorici!

NE ZAMUDITE ODLIČNE PONUDBE stanovanj na lepi in sončni lokaciji, v že vseljivem naselju Studenec:

- garsonjera s parkirnim mestom, oznaka S1-6, cena: 81.830 € (redna cena: 98.200 €)

- 2-sobno stanovanje s parkirnim mestom, oznaka S1-13, cena: 87.041 € (renda cena 104.450 €)

- 2-sobno stanovanje s parkirnim mestom, oznaka S1 – 15, cena: 94.458 € (redna cena: 113.350€)

-2-sobno stanovanje s parkirnim mestom, oznaka S1-7, cena 101.500 € (redna cena 121.800 €)

- 2 sobno stanovanje z atrijem in parkirnim mestom, oznaka S1-5 cena: 109.546 € (redna cena: 131.800€)

- 3-sobno stanovanje s parkirnim mestom, oznaka S1-1, cena: 129.083 € (redna cena: 154.900€)

- 2-sobno stanovanje z atrijem in parkirnim mestom, oznaka S2-4, cena: 118.180 € (redna cena: 141.860 €)


Ne zamudite priložnosti in pokličite še danes!!!


Vsa stanovanja so zelo kakovostna, svetla in klimatizirana.
Med objektoma se nahaja tlakovano otroško igrišče z igrali in klopmi ter zelenica, tako da je bivanje v novem naselju primerno tudi za mlade družine z otroci.


Več informacij dobite na spletni strani: http://www.stanovanja-ivancnagorica.com
Za dodatne informacije smo vam na voljo v naših poslovnih prostorih: Cesta 24. Junija 23, Ljubljana, Renata Korošin , tel: 01/560 30 52, GSM: 051/313-903, renata.korosin@mreza.com
 

Odlična lokacija, izjemna priložnost!

Nova stanovanja pri Ruskem carju

15 stanovanjskih enot za Bežigradom z:

  • odličnimi prometnimi povezavami!
  • lastnimi parkirnimi mesti v kletni etaži
  • pametno instalacijo v stanovanjih
  • visokimi stropi
  • po želji: atrij z zelenico, balkon ali ložo
  • in še VELIKO več!

Prepričani smo, da boste med ponudbo  našli stanovanje, ki vam ustreza!

Preverite na spletni strani:
http://novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Stanovanja_Ruski_car.n921/

ali

pokličite: 041/ 325-788 oz. pišite na boris.veleski@mreza.com
 

Nova stanovanja naprodaj v centru Brezovice

Na izjemni sončni legi, z lepim razgledom na Ljubljansko barje ter celotno Brezovico so naprodaj nova stanovanja. Le ta nudijo večjo intimnost, saj vsako zajema celotno etažo, v posameznem objektu pa so le tri stanovanjske enote. Na voljo so 3,5 sobna, 4 sobna in eno 3 sobno stanovanje. Posebnost treh mansardnih stanovanj so velike terase na strehi objekta, ki imajo priključek za jacuzzi ali letno kuhinjo.

Stanovanja imajo v kletni etaži parkirišča – dva na stanovanjsko enoto, klet ter velike terase in atrije. Pri gradnji so uporabljeni standardni materiali srednjega in višjega cenovnega razreda. Stanovanja vam poleg izjemne lege in velikih teras nudijo tudi udobje, saj bodo enote opremljene s klimo, videofonom, proti-vlomnimi vrati, talnim gretjem sanitarij, priklopom za kamin ter bodo tehnično varovana.

Več informacij si oglejte na spodnji povezavi

http://www.novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Soncnih_9-Brezovica.n722/


ali pokličite na 01 560 30 50, 031 680 088 Urška Podhraški
E naslov: info@mreza.com
 

Nova stanovanja na Viču in v Centru

Izberite stanovanje po svojem okusu in na svoji lokaciji

Vila Poklukarjeva

Vila Poklukarjeva

Vili na Smoletovi

Vili na Smoletovi

1. Ljubljana-Vič, Poklukarjeva:
- prostih še 6 stanovanj
- velikosti od 89m2 do 126m2 neto površine
- mirna okolica, blizu mesta, streljaj od Rožnika
- razgiban tloris
- svetla in prostorna stanovanja
- vgrajeni visokokakovostni materiali (keramika Atlas Concorde, kopalniška oprema Catalano)
- velike terase
- parkirna mesta v garaži
- in še bi lahko naštevali

več informacij na:
http://novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Vila_Poklukarjeva.n1012/


ali

2. Ljubljana – Bežigrad, Smoletova ulica:
- 2 večstanovanjski vili
- enkratna lokacija blizu centra
- bližina vse potrebne infrastrukture
- zavetje naselja vil v okolici
- razgibana in svetla stanovanja
- zagotovljeno vsaj 1 parkirno mesto (ne pozabite, da ste v Centru!!)
- terase in zelenice
- elementi Feng shuija za boljše bivanje

Več informacij na:
http://novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Stanovanjski_vili_v_centru_Ljubljane-Smoletova.n1013/

 

 

 


Za vse informacije sva Vam z veseljem na voljo:

Boris Veleski, 041/325-788, boris.veleski@mreza.com

ali

Mina Zupančič, 041/669-086, mina@mreza.com


 

UGODNO!

Novejše stanovanje blizu Ljubljane

Stanovanje na Lavrici? Zakaj pa ne!

Novejše 3-sobno stanovanje se nahaja v mirnem naselju nizkih večstanovanjskih stavb, v bližini šole in vrtca, z odličnimi prometnimi povezavami in parkiriščem pred blokom. Stanovanje je lepo ohranjeno, svetlo in prostorno ter vredno nakupa!

Več informacij na:

http://www.mreza.com/Nepremicnine/prodaja.k1/stanovanje.v1/trisobno.t7/Slovenija.d194/Osrednjeslovenska.r2/Skofljica.p126/oglas2914908.html


ali

041/669-086, mina@mreza.com
Mina Zupančič
 

Ugodno 2 sobno stanovanje Grosuplje

 

  V prijetnem podeželskem okolju mesteca Grosuplje, kjer boste našli mir po     prenatrpanem življenjskem ritmu se nahaja nadstandardna soseska blokov poimenovana DVORI III. Soseska je umeščena v prijetno in urbano okolico mesta Grosuplje, ki je oddaljeno od Ljubljane le dobrih 10 minut. Izkoristite posebno ponudbo za nakup 2 sobnega stanovanja, ki ga poleg dobre soseske odlikuje tudi kvalitetna gradnja.

 

Več si preberite na spodnjem naslovu:

http://www.mreza.com/Nepremicnine/prodaja.k1/stanovanje.v1/dvosobno.t5/Slovenija.d194/Osrednjeslovenska.r2/Grosuplje.p25/oglas2916845.html


Ali pokličite:
031 680 088 Urška Podhraški, urska@mreza.com
 

Gozd Martuljek - Nove znižane cene stanovanj

Brez provizije za kupca

Novo naselje treh energetsko varčnih stanovanjskih objektov, ki se dobro ujemajo z objemajočo okoliško naravo in ki ravno toliko izstopajo, da začutite njihovo modernost in stilsko dovršenost odlikujejo naravni materiali; kamen in les.

Na izredno lepi lokaciji so na voljo še 3 stanovanja v objektu C – ki ima najlepšo lego v naselju, ter 1 stanovanje v objektu B. Cena od 169.000 € naprej. Izkoristite ugodne znižane cene stanovanj ter nakup brez provizije in si v naravi - a hkrati le streljaj oddaljeni od Kranjske Gore kupite stanovanje za bivanje ali oddih.

Vabljeni na ogled. Informacije:

http://www.novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Gozd_Martuljek.n617/

031 680 088 Urška Podhraški, urska@mreza.com


 

Moste pri Žirovnici - ugodne cene za večstanovanjske energetsko varčne hiše

V vasi Moste v občini Žirovnica, ob vznožju čudovitih Karavank, bodo kmalu dokončane večstanovanjske hiše, zgrajene iz naravnih materialov, energetsko varčne in v lepi harmoniji z okolico ter s pogledom na Triglav in Blejski grad.
Investitor se zaveda, da je skrb za to lepo zeleno okolje in ohranjanje le-tega poglavitna stvar, ki jo mora opravljati za bodoče stanovalce, zato bo za vaše dobro počutje zgradil izredne energetsko varčne hiše, katerih ogrevanje bo na zemeljski plin. Naselje bo imelo tudi svojo čistilno napravo.
V 3-eh stanovanjskih hišah so 4 stanovanja. V pritličju dve manjši stanovanji, v prvem nadstropju pa dva duplexa, ki si delita etažo na pol in se nadaljujeta v mansardo nad seboj. Stanovanja so prijetna in razgibana, svetla in prostorna. Za vroče poletne dni bo poskrbela vgrajena klima, če pa bo vročina prehuda, si boste pa lahko privoščili osvežilno kopel v Blejskem jezeru, ki je od tu oddaljeno le 7km.

Več o ponudbi si preberite na spodnjem linku;

http://www.novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Moste_pri_Zirovnici-Nove_ugodne_cene.n619/?novogradnja_frontend=6osgosuj4dcc7iv0k4hodj4jc4


Oz. pokličite 031 680 088, Urška Podhraški ali pišite urska@mreza.com

 

KOT NOVO 2 SOBNO MANSARDNO STANOVANJE S SHRAMBO IN PARKIRNIM MESTM V GARAŽI! VSA INFRASTRUKTURA, PRIKLJUČEK NA AC!

Vam je mansardno in razgibano stanovanje všeč?

Potem vam v nakup ponujamo mansardno 2 sobno stanovanje s teraso, shrambo ter lastnim parkirnim mestom v garaži, zgrajeno v letu 2006!

Locirano je v mirnem naselju samostojnih hiš, pri čemer bližina ponuja vso infrastrukturo (trgovina, šola, priključek na AC itd.). V naravi predstavlja:večji predprostor za garderobo, kopalnico s kadjo, spalnico, dnevni prostor z jedilnico in izhodom na teraso, novo opremljeno kuhinjo z belo tehniko in utility. Poleg bivalnega dela stanovanju pripada še shramba, ki se nahaja ločeno v isti etaži. V kleti pa lastniško parkirno mesto.

Stanovanje je kot novo, grajeno s kvalitetnimi materiali ter svetlo in pripravljeno na vselitev!

 Cena: 185.000 €

Za več informacij ali morebitni ogled pokličite go. Katjo Sušnik 041 588 629 ali pišite katja@mreza.com.

 

Novo stanovanjsko naselje "Sosedstvo Stoboušak" v Domžalah ob Ljubljanski cesti,

Kmalu bomo pričeli z gradnjo in prodajo novega stanovanjskega naselja "Sosedstvo Stobušak" v Domžalah.

Novo stanovanjsko naselje"Sosedstvo Stobušak" bodo sestavljali trije večstanovanjski objekti. Skupaj bo na voljo 132 stanovanj različnih velikosti. Okoli posamezne stavbe, bodo zelenice, lastniški atriji, skupne sprehajalne in igralne površine ter komunikacijske poti. Vse tri stanovanjske stavbe bodo povezane s skupno garažno kletjo v 1. in 2. etaži. Objekti so višinskih gabaritov: 2 kleti, pritličje, nadstropje in terasa,...
Več na spodnji povezavi
Novo stanovanjsko naselje"Sosedstvo Stobušak"

Nadstandardna stanovanja v Ljubljani. Sodobna vila Poljane.

Sodobna vila Poljane – na voljo le še 7 enot

Pohitite in si zagotovite najlepše stanovanje v Sodobni vili Poljane, saj je na voljo le še 7 enot!

Nadstandardna stanovanja v Sodobni vili Poljane vam bodo nudila vso udobje in mir, hkrati pa boste še vedno v bližini mesta, neposredni bližini športnega centra, bolnišnic in narave, kar predstavlja odlično kombinacijo, vse na dosegu roke….
Sami se prepričajte o prednostih Sodobne vile Poljane, ki vam nudi:
- sodobno in moderno zasnovana stanovanja v velikost od 57-149 m2, z odprtimi pogledi,
- odlična mirna lokacija v centru mesta,
- hitri dostop do obvoznice,
- visok nivo varnosti in zasebnosti,
- enostavno parkiranje v kletni etaži,
- odlična funkcionalna zasnova ter visokokakovostni materiali,
- pametna instalacija,
- dovršena arhitektura,
- hladilno/grelne split enote. (kombinirane – hlajenje & ogrevanje),
- dvigalo,
in še veliko, veliko več…

Stanovanja bodo vseljiva konec leta 2010!

Več informacij lahko dobite v poslovnih prostorih Mreže nepremičnin d.o.o., Cesta 24. junija 23, Ljubljana-Črnuče, kontaktna oseba: Teja Mesarič, teja@mreza.com, 01 560 30 58 ali 041/669-086.

 

Takoj vseljiva stanovanja na Krtini. Novogradnja v okolici Domžal

Investitor večstanovanjske stavbe v Krtini pri Domžalah je dne 17.05.2010 pridobil uporabno dovoljenje za varno uporabo stavbe. Stanovanja, ki so bila v izgradnji od pomladi 2009, so sedaj dokončana in že čakajo na nove lastnike. Lepo vabljeni vsi, ki si želite ogleda dokončanih stanovanj. Razpoložljivost stanovanjskih enot in kontakt si lahko ogledate na tej povezavi.

Nove znižane cene za novogradnjo na Brezovici.

 

Nove znižane cene za novogradnjo na Brezovici.

Posebna ponudba za kupce novih stanovanj »na ključ«, ki bodo vseljiva jeseni 2010. V treh objektih s tremi stanovanji je na voljo še 7 stanovanjskih enot v izmeri 84,60 do 99,74 m2 neto stanovanjske površine. Le ta nudijo večjo intimnost, saj vsako zajema celotno etažo, v posameznem objektu pa so le tri stanovanjske enote.

Cena m2 že od 1.850 €/m2 z vključenim 8,5 % ddv-jem.

Stanovanja imajo v kletni etaži parkirišča – dva na stanovanjsko enoto, shrambo ter velike terase ali atrije. Pri gradnji so uporabljeni standardni materiali srednjega in višjega cenovnega razreda. Stanovanja vam poleg sončne lege in velikih teras nudijo tudi udobje, saj bodo enote opremljene s klimo, videofonom, proti-vlomnimi vrati, talnim gretjem sanitarij, priklopom za kamin ter bodo tehnično varovana.


Več o projektu si poglejte na spodnji povezavi;
http://www.novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Nova_stanovanja_na_Brezovici-Soncnih_9.n1198/


Kontakt:
Urška Podhraški 01/560-30-50, 031 680 088, e-mail: urska@mreza.com
 

Nova stanovanja v Kranju Vila Pinacea

V kranju na izredno dobri lokaciji se končuje gradnja Vila Pinacea. In sicer Vila Pinacea se ponaša s šestimi stanovanji z zelo funkcionalnimi tlorisi. Vsem stanovanjem pripadajo zunanja parkirna mesta in shramba v kleti.

ta trenutek se sušijo estrihi, delajo ometi in ostala slikoperskarska dela. V naslednjem tednu pričnemo s fasado in sanitarno keramiko.

Na voljo so stanovanje v treh različicah. Torej imamo dvosobno kvadrature cca 42 m2 in dvoinpolsobno stanovanje v dveh velikostih in sicer 62 m2 in 68 m2.  Stanovanja se nizajo v treh etažah po tri stanovanja. V pritličju bodo stanovanja imela tudi atrije.

Zato vabim vse morebitne interesente, da nas pokličejo in zagotovijo svoje stanovanje. Še nekaj časa bomo zbirali le ustne rezervacije.

Grosuplje – Dvori IV.

Naprodaj lepo 1,5 sobno stanovanje

V prijetnem podeželskem okolju mesteca Grosuplje, kjer boste našli mir po prenatrpanem življenjskem ritmu se nahaja nadstandardna soseska poimenovana DVORI IV. Soseska je umeščena v prijetno in urbano okolico mesta Grosuplje, ki je oddaljeno od Ljubljane le dobrih 10 minut.
1,5-sobno stanovanje v izmeri 48 m2 se nahaja v vila bloku s 6 stanovanjskimi enotami, v 2. nad./3 in obsega spalnico, kopalnico, sobo za garderobo, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico in loggio. Objekt izgrajen l. 2007 ima dvigalo, skupno kolesarnico, stanovanju pa pripada še 1 lastniško PM z nadstreškom ob objektu. Cena:145.000 €.

Za dodatne informacije pokličite 031 680 088 Urška Podhraški ali pišite: urska@mreza.com

 

 

Ljubljana center – naprodaj lepo 3 sobno stanovanje

Soseska Nove Poljane nudi vso bivalno infrastrukturo; v neposredni bližini se nahajata lekarna in splošni zdravnik, čez cesto je park z otroškimi igrali, blizu je osnovna šola, vrtec ter športni park Kodeljevo, do samega centra mesta pa je 15 minut peš.

3 sobno stanovanje v izmeri 74,71 m2 je lepo opremljeno, ima zastekljen balkon, nahaja se v 1.nad./4. Objekt izgrajen 1999 leta ima dvigalo, stanovanju pripada še 1 PM v kletni etaži, ter shramba v pritličju.
 

Za več informacij pokličite 01/560 30 50, 031 680 088 Urška Podhraški ali pišite urska@mreza.com

 

Tik pred Kranjsko Goro v kraju Gozd Martuljek naprodaj še tri stanovanjske enote

V novem naselju v Gozdu Martuljku so naprodaj še tri stanovanjske enote – vse v objektu C.

Hiše s po tremi stanovanjskimi enotami so zaradi načina gradnje in dobre izbire materialov energetsko varčne. Materiali so naravni, prevladujeta kamen in les, ki sta varna in mehka kombinacija narave. Objekt ima tri etaže, pritličje, nadstropje in mansardo. Pritlično stanovanje je atrijsko in obsega skoraj celotno etažo, stanovanji v prvem nadstropju pa si delita tloris 1. nadstropja na pol, nadaljujeta pa se tudi v mansardo. Prav tako jima pripada še dodaten prostor, ki se ga lahko uredi za prostor za savno, shrambo ali po želji kaj drugega. Vsakemu stanovanju pripadata tudi dve parkirni mesti pred objektom ter skupna uporaba kolesarnice.

 


Več o projektu si poglejte na:

http://www.novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Nova_stanovanja_v_Gozd_Martuljek-ugodne_nove_zni.n617/

 

Informacije: Urška Podhraški, 031 680 088, urska@mreza.com

 

Gorenjska – ugodne cene za stanovanja »na ključ«

V vasi Moste v občini Žirovnica, ob vznožju čudovitih Karavank, se nahajajo večstanovanjske hiše, zgrajene iz naravnih materialov, energetsko varčne in v lepi harmoniji z okolico ter s pogledom na Triglav in Blejski grad.

V 3-eh stanovanjskih hišah so 4 stanovanja. V pritličju dve manjši stanovanji, v prvem nadstropju pa dva duplexa, ki si delita etažo na pol in se nadaljujeta v mansardo nad seboj. Stanovanja so prijetna in razgibana, svetla in prostorna. Ugodne cene za stanovanja »na ključ«. Več o ponudbi si preberite na spodnjem linku;


http://www.novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Nova_stanovanja__Moste_pri_Zirovnici.n619/
 

Oz. pokličite 031 680 088, Urška Podhraški ali pišite urska@mreza.com
 

Stanovanja "na ključ" od 1.850 EUR/m2 z 8,5 % DDV-jem

Posebna ponudba za kupce novih stanovanj »na ključ«, ki bodo vseljiva jeseni 2010. V treh objektih s tremi stanovanji je na voljo še 7 stanovanjskih enot v izmeri 84,60 do 99,74 m2 neto stanovanjske površine. Le ta nudijo večjo intimnost, saj vsako zajema celotno etažo, v posameznem objektu pa so le tri stanovanjske enote.
Cena m2 že od 1.850 €/m2 z vključenim 8,5 % ddv-jem.
Stanovanja imajo v kletni etaži parkirišča – dva na stanovanjsko enoto, shrambo ter velike terase ali atrije. Pri gradnji so uporabljeni standardni materiali srednjega in višjega cenovnega razreda. Stanovanja vam poleg sončne lege in velikih teras nudijo tudi udobje, saj bodo enote opremljene s klimo, videofonom, proti-vlomnimi vrati, talnim gretjem sanitarij, priklopom za kamin ter bodo tehnično varovana.


Več o projektu si poglejte na spodnji povezavi;


http://www.novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Nova_stanovanja_na_Brezovici-Soncnih_9.n1198/


Kontakt:
Urška Podhraški 01/560-30-50, 031 680 088, e-mail: urska@mreza.com

 

 

Kranjska Gora – naprodaj stanovanja

Objekt s stanovanji se nahaja na prestižni idilični lokaciji v Kranjski Gori ob jezeru Jasna, na vhodu v Veliko Pišnico. Okolica je slikovita; poleg jezera v ravnini, ki ga obdajajo smrekovi gozdovi se vse naokoli dvigajo skalnate gore.

Objekt je arhitekturno oblikovan v domačem alpskem slogu in je bil v celoti rekonstruiran leta 2007.
Ima 11 nastanitvenih enot velikosti od bruto 76 m2 do 152 m2, skupaj 1.167 m2. Vse enote imajo v bivalnem delu razgled na jezero.

Skrbno načrtovan tloris nudi uporabnost in izkoriščenost vsakega kvadratnega metra. Visoko pritlični objekt z dvojno mansardo (P+M) omogoča mansardnim enotam galerijo, prav tako imajo te enote balkone, enote v pritličju pa terase. Parcela velika kar 8.977 m2 pa nudi zasebnost in mir obiskovalcem. Cena: 3.490.000 €.

Več o projektu:

http://www.novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Kranjska_Gora-Jasna.n1113/?novogradnja_frontend=84mbtc713c6mhsqut6cap4mk11


Za dodatne informacije pokličite: Urška Podhraški, 031 680 088 ali pišite: urska@mreza.com


 

Tik pred Kranjsko Goro v kraju Gozd Martuljek naprodaj še tri stanovanjske enote

V novem naselju v Gozdu Martuljku so naprodaj še tri stanovanjske enote – vse v objektu C.

Hiše s po tremi stanovanjskimi enotami so zaradi načina gradnje in dobre izbire materialov energetsko varčne. Materiali so naravni, prevladujeta kamen in les, ki sta varna in mehka kombinacija narave. Objekt ima tri etaže, pritličje, nadstropje in mansardo. Pritlično stanovanje je atrijsko in obsega skoraj celotno etažo, stanovanji v prvem nadstropju pa si delita tloris 1. nadstropja na pol, nadaljujeta pa se tudi v mansardo. Prav tako jima pripada še dodaten prostor, ki se ga lahko uredi za prostor za savno, shrambo ali po želji kaj drugega. Vsakemu stanovanju pripadata tudi dve parkirni mesti pred objektom ter skupna uporaba kolesarnice.

 


Več o projektu si poglejte na:

http://www.novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Nova_stanovanja_v_Gozd_Martuljek-ugodne_nove_zni.n617/

 

Informacije: Urška Podhraški, 031 680 088, urska@mreza.com

 

Priložnost, ki ste jo čakali v Šiški!

Takoj vseljiva stanovanja v Šiški

Priložnost, ki ste jo čakali - v večstanovanjskem objektu v Ljubljanskih Dravljah prodajamo nova, takoj vseljiva stanovanja. Kvalitetna gradnja, sodobna arhitektura in izredno funkcionalno zasnovana stanovanja omogočajo visoko kakovost bivalna in zadovoljstvo stanovalcev.

Pridružite se jim:

Garsonjera, 30,25 m2 stanovanjske površine, loža 1,78 m2, shramba v kleti 3,54 m2, parkirno mesto v kletni garažni etaži že za 115.098 EUR.

Dvosobno stanovanje, 47,6 m2 stanovanjske površine, loža 2,47 m2, shramba v kleti 3,09 m2, dve parkirni mesti v kletni garaži, cena 163.213 EUR.

Dvoinpolsobno stanovanje, 56,09 m2 stanovanjske površine, loža 1,81 m2, shramba v kleti 3,52 m2, dve parkirni mesti v kletni garažni etaži, cena 194.493 EUR.

Atrijsko dvoinpolsobno stanovanje, 57,41 m2 stanovanjske površine, terasa 14,10 m2, zelenica 24,90 m2, shramba v kleti 3,30 m2, dve parkirni mesti v kletni garažni etaži, cena 203.696 EUR.

DDV je vključen v ceno, uporabno dovoljenje je pridobljeno, stanovanja so vpisana v zemljiško knjigo, hipotek ni!

Informacije in ogledi: Primož Sušnik, primoz@mreza.com, 051 402 392

Izbrana ponudba novogradenj!

Izšel je nov katalog nepremičnin Mreže novogradenj Slovenije!

Mreža novogradenj Slovenije je izdala peto številko spletnega kataloga nepremičnin z izbrano ponudbo novogradenj po vseh regijah Slovenije in v hrvaški Istri ter Kvarnerju. Poleg ponudbe novogradenj in ostalih nepremičnin lahko v katalogu spremljata novice in prihajajoče projekte novogradenj.

Katalog si lahko ogledate na povezavi:www.novogradnje.info/Brosura

Nova terasna stanovanja

Odlična lokacija v Črnučah, na robu gozda!

V Črnučah, na robu gozda se pričenja izgradnja ambiciozno zasnovanega naselja s 27 stanovanjskimi enotami. Pri projektiranju je bila posebna pozornost posvečena zagotavljanju maksimalne stopnje zasebnosti. Vsaka enota je razdeljena na spalni in bivalni del povezan z razgledno teraso, parkiranje je urejeno. Odlična lokacija ponuja vso potrebno infrastrukturo v neposredni bližini, za popoldanske sprehode ali športne aktivnosti pa je narava pred vrati. Pišite nam na primoz@mreza.com, prve dni v septembru vas povabimo na predstavitev.

Udobno atrijsko trisobno stanovanje na Kodeljevem

Na Kodeljevem v atraktivno zasnovanem večstanovanjskem objektu prodamo lepo urejeno pritlično 3 sobno stanovanje bivalne površine 78 m2. Trisobno stanovanje na Kodeljevem z lastniškim parkirnim mestom obsega hodnik, velik dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na atrij z teraso skupne površine 39 m2, spalnico z izhodom na atrij, otroško sobo, kopalnico in wc. Stanovanje je popolnoma opremljeno z moderno pohištveno opremo, ki je vključena v ceno stanovanja. Objekt ima otroško igrišče, v bližini je vsa potrebna infrastruktura, stanovanje odlikuje hiter dostop do centra mesta in BTC-ja.

Več informacij in organizacija ogleda: Primož Sušnik, 051/402 392, primoz@mreza.com

Uporabno dovoljenje

Z velikim zadovoljstvom sporočamo da je investitor projekta uspešno opravil tehnični pregled in pridobil dovoljenje za uporabo objekta oz. pravnomočno uporabno dovoljenje. Izkoristite priložnost za varen nakup novega stanovanja in se preselite še letos.

Več informacij in organizacija ogleda: Primož Sušnik, 051/402 392, primoz@mreza.com