Izbrane novogradnje

Gradnja terasnega naselja v Črnučah je zaključena

Prvi kupci že opremljajo svoje nova stanovanja - pridružite se jim!

V Črnučah, na robu gozda v čudovitem naravnem okolju stran od mestnega hrupa, je končana gradnja ambiciozno zasnovanega prometno zaključenega naselja z le 27 stanovanjskimi enotami – terasnimi stanovanji oziroma vrstnimi hišami.
Stanovanjske enote so dokončane (izvedba na ključ) z vgrajenimi najkvalitetnejšimi materiali (Buderus, Grohe, Dolomite, visokokvalitetna italijanska keramika …). Kakovostna okna so iz aluminijastih profilov in opremljena z električno gnanimi senčili, stanovanja so opremljena s talnim sistemom centralnega ogrevanja in klimatsko napravo, v dnevnem prostoru je priključek za kamin, terase pa so obložene z leseno talno oblogo.

Odlična lokacija naselja ponuja vso potrebno infrastrukturo v neposredni bližini. Šola, vrtec, trgovina, lekarna, zdravstveni dom in postaja mestnega avtobusa so oddaljeni le nekaj minut hoje, za popoldanske sprehode ali športne aktivnosti pa je narava pred vrati, saj se naselje nahaja ob vznožju Rašice, priljubljene ljubljanske izletniške točke.

Stanovanja so vseljiva takoj, izbira zaključnih materialov je prepuščena kupcem - naj vaš novi dom odraža vašo osebnost in ustvarjalnost!

Cene za stanovanja z urejenim parkiranjem, dokončana na ključ: trisobna stanovanja od 264.900.000 EUR in štirisobna stanovanja in vrstne hiše od 335.000 EUR (DDV je vključen).

V času, ko je izjemno težko pridobiti stanovanjski kredit, prav tako pa je daljši tudi čas, potreben za prodajo vaše dosedanje stanovanjske enote je zainteresiranim kupcem na voljo »najem s poznejšim nakupom«.

Prepričajte se, kliknite za več informacij!