Izbrane novogradnje

Stanovanje trisobno

Osrednjeslovenska, Kamnik

stanovanje trisobno 0 stanovanje trisobno 1 stanovanje trisobno 2 stanovanje trisobno 3 stanovanje trisobno 4 stanovanje trisobno 5 stanovanje trisobno 6 stanovanje trisobno 7 stanovanje trisobno 8

Podrobnosti oglasa

Vrsta posredovanja:
prodaja
Šifra:
PS2599246448040DS
Cena
230000,00 €
država:
Slovenija
lokacija:
Osrednjeslovenska, Kamnik
področje podrobno:
preurejeno v 3-sobno
Leto izgradnje:
1981
Leto prenove:
2017
Nadstropje:
3.
Velikost:
69,20 m²
Opis:

Kamnik, 3-sobno stanovanje 69,2 m2, l. izgr.1981, l. prenov. 2017,  3. nad/4, dvigala ni, zastekljena  loža, ki je preurejena in povečana v sobo,  prodamo. Cena: 230.000,00

Prostorno svetlo prenovljeno stanovanje sodobne arhitekture, se nahaja v tretjem nadstropju lično urejenega večstanovanjskega objekta, od katerega se peš lahko oskrbite z vsem potrebnim že kar v bližnjem nakupovalnem središču.

Energetska izkaznica: "B2" 14-34 kWh/m2a

Lega: vzhod - zahod
Velika spalnica, otroška spalnica, dnevna soba imajo vzhodno lego.
Kuhinja in kopalnica pa imata  zahodno lego.

Dodatni opis
Stanovanje, ki skupaj meri 69,2 m2 ima  64 m2 bivalnega dela, v kleti pa tudi shrambo, ki meri 5,9m2.

Od vhoda po hodniku je na levi vhod v večjo spalnico (vzhod).
Nekoliko naprej po hodniku na desni je vhod v kopalnico z oknom, ki zagotavlja prostoru obilo dnevne svetlobe.
Na koncu hodnika se odpre velik odprt enovit dnevno bivalni prostor, kjer je desno kuhinja z novo pohištveno opremo, na sredini jedilnica, na levi pa dneva soba od koder je vhod v manjšo otroško spalnico.
V primeru, da lastniki (še) ne potrebujejo dodatne otroške spalnice, se lahko ta prostor ponovno spremeni nazaj v odprt balkon oz. ložo.

Parkiranje
Pred objektom je zadostno število parkirnih mest na skupnem javnem parkirišču.

Lokacija
Objekt je lociran na odlični lokaciji,  le nekaj korakov stran od trgovskega centra in raznih storitev, kratek sprehod  od vrtca, šole, knjižnice,  zdravstvenega doma, avtobusne in železniške postaje ter kilometer od starega mestnega jedra.

Bivanje v Kamniku zagotavlja idealno športno in izletniško  izhodišče plezalcem, gornikom, kolesarjem, pohodnikom, da odkrijejo dolino Kamniške Bistrice in vrhove Kamniško-Savinjskih Alp. Dolina je obdana s številnimi gorami  in planinami: Krvavec, Kalški greben, Grintovec, Skuta, Turska gora, Brana, Planjava, Ojstrica, Velika planina, Kamniški vrh in Ravni hrib, ki s svojimi dih jemajočimi razgledi na dolino ponujajo več kot 500 plezalnih smeri na balvanih ali naravnih stenah. Za zimske športe je najbližje na voljo Velika Planina, tekom celega leta so za plavanje in wellness razvajanje zelo blizu Terme Snovik. Ob Kamniški Bistrici je možnost za ribolov - muharjenje. Za igranje golfa je v bližini golf igrišče. V tišino in občudovanje naravnih lepot pa  vabi tudi bližnji Arburetum Volčji Potok.  Vse športne ture se lahko obogati tudi z ogledi naravnih in kulturnih znamenitosti mesta z okolico.

Ostalo
Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in se prodaja prosto vseh bremen.

Za dodatne informacije in organizacijo ogleda smo vam radi na voljo na 040 81 70 66 in danica@mreza.com
Vljudno vabljeni na osebno srečanje!

Kontaktni podatki


MREŽA & PARTNERJI, NEPREMIČNINE D.O.O.
Cesta 24. junija 23
1231 LJUBLJANA-ČRNUČE
tel.:
+386 (0)1 560 30 50
gsm:
+386 (0)41 669 086
email:
info@mreza.com